2024 -рік Дракона

2024 -рік Дракона

Попереду на нас чекає одне з найочікуваніших і найулюбленіших свят — Новий рік. Його люблять діти і дорослі, романтики і скептики.
На порозі Новий рік,

З чим вас і вітаю,

І достатку вам повік

Щиро побажаю!

Миру, радості, добра

Зичу вашій хаті.

Щоб здорові всі були,

Мудрі і багаті!

Наступний рік буде під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Дракон в китайській культурі вважається символом сили, влади, щедрості та щасливої долі. Цей звір уособлює авторитет і героїзм, вважається дуже почесним і престижним символом. Люди, які народилися у році Дракона, зазвичай є цілеспрямованими, енергійними, сильними та впливовими.

Зелений колір, пов’язаний з Дерев’яним елементом, символізує природну силу, ріст, відродження та здатність до адаптації. Цей комбінований символ може надати додаткові аспекти милосердя, гнучкості і здатності виходити зі складних ситуацій.Під час зустрічі року Дракона має бути атмосфера шику та елегантності. На відміну від минулого року, коли ми відзначали рік Кролика, зараз акцент робиться на енергійності та вишуканості. Одяг має підкреслити вашу індивідуальність та відображати темперамент, вносячи в образ виразність та стиль.

НАШ ГРАД