Ціни на деревину доступні онлайн

Ціни на деревину доступні онлайн

Відтепер кожен бажаючий може ознайомитися з фактичними цінами на деревину, які склалися на ринку лісоматеріалів. Державне підприємство «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» Державного агентства лісових ресурсів України на своєму сайті у розділі «Аукціони» додало опцію «Фактичні ціни», повідомляє Державне агентство лісових ресурсів України

Обравши цю опцію, можна вибрати певний квартал 2019 року, обласне управління лісового та мисливського господарства, породу дерева, його сорт, діаметр та склад.

Нагадаємо, з реалізаційними цінами на деревину, які склалися за підсумками проведених аукціонних торгів, можна ознайомитися тут.

На Порталі аукціонних торгів за посиланням маєте можливість розглянути пропозиції та графік проведення додаткових аукціонів з реалізації необробленої деревини поточного кварталу і аукціонів, які заплановані на листопад-грудень 2019 року, щодо реалізації деревини І кварталу 2020 року.

Також діє Портал тендерних торгів, на якому можна ознайомитися з переліком товарів та послуг, які закуповують лісогосподарські підприємства.