Центр Дія.Бізнес — безоплатні консультації підприємців

Центр Дія.Бізнес — безоплатні консультації підприємців

20 березня 2023 року відбулося офіційне відкриття центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Рівному. Це сучасний простір площею 265 квадратних метрів для підприємців і всіх, хто планує почати бізнес. Дія.Бізнес у Рівному – це перший центр, який відкрито в Україні під час повномасштабної війни.

Побудувати країну підприємців — одна із цілей Мінцифри. Адже розвинений малий та середній бізнес є запорукою стабільності економіки й розвитку країни.

Відтепер підприємці Рівненщини зможуть отримати безоплатні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів, познайомитися й обмінятися досвідом з іншими підприємцями, встановити нові бізнес-зв’язки. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.

«Продовжуємо будувати країну підприємців і бізнес-екосистему по всій Україні. Протягом 3 років проект Дія.Бізнес допомагає українцям створювати і масштабувати власні справи та робити свій внесок в економіку країни. Дія.Бізнес у Рівному — перший центр, який ми відкрили під час повномасштабної війни. Адже навіть у надскладних умовах українські підприємці продовжують створювати та розвивати власні проекти. Впевнений, новий центр допоможе багатьом знайти ресурси, нові можливості і реалізувати власні ідеї», — зазначив Віце-прем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Центр Дія.Бізнес у Рівному розташований за адресою: масив Комфортний, 1, с. Бармаки (у будівлі БЦ Space4, 3-й поверх).

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила: «Відсьогодні підприємці з Рівненщини матимуть можливість розпочати та розвивати свій бізнес за допомогою нових інструментів. А саме — безоплатних консультацій центру Дія.Бізнес у місті Рівне. Я дуже рада відзначити, що компанії та представники державних і місцевих влад об’єднали свої зусилля заради цього. Адже кожен новий центр — це реальна допомога МСП, яку вони відчувають. Про це свідчить рівень задоволеності безоплатними консультаціями у центрах Дія.Бізнес по всій Україні та у Польщі, який становить 92,3%».

Центр Дія.Бізнес у Рівному відкрито з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Рівненської обласної державної адміністрації й Рівненської обласної ради та за підтримки компаній РЕНОМЕ, Ukrsibbank BNP Paribas Group та Mastercard.

Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль: «Проект Дія.Бізнес є особливо актуальним для Рівненщини. В умовах сьогодення бізнес переформатувався до особливостей режиму воєнного стану: дехто вирішив призупинити виробництво, інші навпаки розширюють свої можливості та залучають нових бізнес-партнерів, зокрема релокований бізнес. Наша область вже прийняла десятки таких підприємств, обласна влада сприяє адаптації релокованого бізнесу, а також налагодженню горизонтальних зв’язків із підприємцями Рівненщини. Впевнений, центр Дія.Бізнес у Рівному цьому тільки допомагатиме. Зміцнюючи економічний фронт, підтримуючи бізнес, ми забезпечуємо сплату податків державі, які, врешті, йдуть на безпеку та оборону. Таким чином ми разом наближаємо нашу країну до спільної перемоги».

Більше читайте на сайті Мінцифри.

НАШ ГРАД