Під Дебальцево продовжують укріплювати оборонні рубежі

Під Дебальцево продовжують укріплювати оборонні рубежі

Облаштування-кордону-35

Військові Державної спеціальної служби транспорту під Дебальцево продовжують укріплювати оборонні рубежі та позиції Збройних Сил. Незважаючи на обстріли терористів, військові Держспецтрансслужби роблять окопи та бліндажі, облаштовуючи укриття для техніки та особового складу українських військ, повідомилив РНБО.
В зоні бойових дій військові залізничники працюють вже майже два місяці. За цей час вони облаштували понад 400 земляних об’єктів. В роботах задіяно 70 одиниць власної техніки та 140 військових залізничників.

Біля населеного пункту Благодатне Донецької області український прикордонний наряд виявив підготовлену позицію для спостереження та схованку із реактивним вогнеметом «Шмель» російського виробництва.
Під час перевірки автомобіля, в якому перебували троє пасажирів, встановлено, що один з них – колишній співробітник МВС України. Він активно допомагав незаконним збройним формуванням, власним автомобілем перевозив зброю та боєприпаси, брав участь в бойових діях. Причетність ще двох осіб до незаконних дій перевіряється.

За минулу добу загинуло 5 українських військових, 16 отримали поранення.

Наш Град