Прикордонний контроль поїзда «Київ – Варшава – Київ» здійснюватиметься у Києві

Прикордонний контроль поїзда «Київ – Варшава – Київ» здійснюватиметься у Києві

З 5 квітня 2019 року на постійній основі здійснюватиметься прикордонно-митне оформлення міжнародного поїзда 67/68 «Київ – Варшава – Київ» в пункті контролю «Київ-пасажирський», повідомляє Адміністрація Державної прикордонної служби України

Раніше пасажири цього поїзда проходили необхідні процедури при перетині кордону України в пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин».

Відтепер щодня прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформлятимуть громадян, які подорожують цим поїздом з Польщі. До Києва потяг прибуває за графіком об 11.03. А ввечері прикордонники здійснюватимуть оформлення пасажирів поїзда з Києва в напрямку Варшави. Подорожуючим варто врахувати, що прикордонно-митний контроль розпочинатиметься о 18.48, відразу після закриття дверей вагонів. Час відправлення поїзда за графіком о 19.13.

При цьому прикордонний контроль персонал  Державної прикордонної служби проводитиме безпосередньо у вагонах поїзда за допомогою мобільних пристроїв, що значно пришвидшить роботу та надасть можливість скоротити час оформлення. Так, 5 квітня 4 інспектори прикордонного контролю оформили за 12 хвилин 42 пасажира, що в середньому по 17 секунд на кожного.