Працівників Новоград-Волинської міської ради переведено на самоізоляцію

Працівників Новоград-Волинської міської ради переведено на самоізоляцію

У тимчасово виконувача повноважень міського голови, секретаря Новоград-Волинської міської ради Олени Пономаренко підтвердили коронавірус. 

24 вересня Олена Пономаренко отримала позитивний результат ПЛР-тесту від обласного лабораторного центру щодо захворювання на коронавірусну інфекцію. Наразі вона знаходиться на лікуванні. Її стан здоров’я стабільний, повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міської ради. 

Контактні особи повідомлені та перебувають на самоізоляції. Їм буде проведено обстеження згідно Стандартів медичної допомоги «Коронавірусна хвороба (COVID-19)». Частину працівників Новоград-Волинської міської ради переведено на дистанційну роботу та самоізоляцію.

На своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» Олена Пономаренко зазначає: «Вчора отримала позитивний результат ПЛР-тесту щодо захворювання на COVID-19. Стан мого здоров’я стабільний, лікування отримую відповідно до протоколу. Звертаюсь до кожного з Вас: будьте обережні, дотримуйтесь усіх вимог і обмежень запровадженого карантину. Бережіть себе і своїх рідних!»

 НАШ ГРАД