На Хмельниччині затримали житомирського «гастролера»

На Хмельниччині затримали житомирського «гастролера»

Від злочинних дій житомирського «гастролера» впродовж кількох місяців потерпали власники автівок у райцентрі Старокостянтинів Хмельницької області.

«З початку року до Старокостянтинівського райвідділу міліції почали надходити повідомлення про крадіжки з автомобілів. Шляхом розбиття скла або пошкодження замків зловмисник проникав у салони автівок, припаркованих на ніч біля під’їздів, і забирав звідти усе цінне: автомагнітоли, відеореєстратори та інші речі. Правоохоронці посилили патрулювання міста у нічний час, і затримали злодія під час намагання вчинити чергову крадіжку», — повідомили у прес-службі хмельницької обласної міліції.

— Разом з колегою Валерієм Нікітюком ми патрулювали вулицю Есенську, — розповідає оперуповноважений карного розшуку Олег Чорноус. — Приблизно опів на третю ночі нашу увагу привернув чоловік, який ніс щось у руках. Він підійшов до припаркованого у дворі автомобіля «Opel Vivaro» і жбурнув цеглину, яку ніс, у вікно фургона. На щастя, удар виявився не сильним, і вікно не розбилося. Побачивши нас, чоловік намагався втекти, але ми його швидко наздогнали. Під час обшуку при ньому виявили документи та цінні речі, викрадені тієї ж ночі з іншого автомобіля.

Підозрюваним виявився 33-річний житель Житомира, він раніше притягувався до кримінальної відповідальності. У ході слідства встановлено, що на території Старокостянтинова чоловік вчинив близько 20 крадіжок з автомобілів.

НАШ ГРАД