На Житомирщині суд визнав учасника АТО, якого розшукуввали два роки, померлим

На Житомирщині суд визнав учасника АТО, якого розшукуввали два роки, померлим

авто ато1Коростишівська місцева прокуратура Житомирскьої області звернулася з позовом до Черняхівського районного суду про визнання військовослужбовця, який виконував завдання у зоні АТО, померлим. Про це повідомила НАШ ГРАД житомирська обласна прокуратура. За сприяння волонтерів та громадської спілки «Час змін» зібрано необхідні документи про те, що у травні 2014 року підрозділ, у якому служив військовослужбовець, під час виконання завдання потрапив під обстріл, унаслідок чого бійця поранено та втрачено з ним зв’язок. Зазначені обставини Черняхівським районним судом взято до уваги та прийнято рішення про оголошення військовослужбовця таким, що загинув при виконанні військового завдання.
Таким чином, захищено права неповнолітніх та дружини щодо одержання грошової допомоги, що призначається членам сім’ї загиблих військовослужбовців та інших пільг, передбачених чинним законодавством.
Прокуратура області звертається до жителів Житомирщини повідомляти про подібні факти щодо необхідності захисту прав сімей військовослужбовців, які виконують завдання у зоні проведення АТО.

НАШ ГРАД