Збройним Силам України постачають нове та модернізоване озброєння

Збройним Силам України постачають нове та модернізоване озброєння

БМП3 бійці атоДержавні підприємства продовжують постачати Збройним Силам України нове та модернізоване озброєння та військову техніку. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“За минулий тиждень українська армія отримала шість радіорелейних станцій та 30 тисяч 60-міліметрових мінометних пострілів. Згідно з державним оборонним замовленням, цього року для Збройних Сил України поставлено вже близько 300 одиниць озброєння і військової техніки та 58 тисяч боєприпасів”, — повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк.

Цього року на виконання державного оборонного замовлення та річного плану закупівель Міністерство оборони України уклало 89 контрактів та додаткових угод на понад 3 мільярди гривень. Усього планується укласти 221 державний контракт. Крім того, за минулий тиждень ремонтно-відновлювальні бригади Збройних Сил України повернули для виконання бойових завдань в районі проведення АТО 308 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема, танки, гармати, протитанкові комплекси та бойові машини.

Таким чином, з початку проведення АТО відновлено вже близько 46,5 тисячі одиниць озброєння та військової техніки. Із них понад 43,5 тисячі одиниць відновили військові частини Збройних Сил України.

НАШ ГРАД