За 100 днів українці стали ріднішими

За 100 днів українці стали ріднішими

24 лютого розділило наше життя на «до» та «після». Календарні дні перестали існувати. Йде відлік тяжких днів до нашої Перемоги. Кожен день посилає нові випробування, змушує українців робити доленосний вибір, відкриває серед нас нових Героїв, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України

За 100 днів українці стали ріднішими, об’єднані бажанням перемогти ворога й зрадників і повернути своє. Це час, у якому міцно переплелися добро та зло, світло й темрява, трагічне, героїчне й комічне водночас.

«Ми у МВС не хотіли, щоб 100 днів війни минули у звичній щоденні боротьбі, тому в цей день наші комунікаційні підрозділи дають старт новому проекту: «МВС: 100 днів війни». Його мета – об’єднати різні відчуття війни в одному нарисі. Щоб після нашої перемоги, читаючи про сьогоднішню дійсність, повертатися в ці дні і згадувати, якою ціною ми здобули перемогу, скільки усі ми доклали зусиль для цього», – зазначив Міністра внутрішніх справ Денис Монастирський.

Проект «100 днів війни» – це хронологія тяжких подій, спроба продемонструвати, як комунікаційники МВС України та наші колеги-журналісти бачать, відчувають та переживають війну. Це спроба продемонструвати та закарбувати в пам’яті, якими важкими були, є, і залишаються дні протистояння російській агресії.

Проект відсьогодні представлений на офіційному сайті МВС. Він щоденно оновлюватиметься. Долучитися до творення проекту може кожен охочий. Надсилайте фото, відео, зафіксовані вами під час війни, на електронну пошту: mvs100dniv.press@ukr.net.

100 днів війни – сьогодні. Ми боремося не лише за тих, хто живе зараз, а й за майбутні покоління. Воюємо проти страху, розпачу та розчарування. Ми разом долаємо випробування. І як би складно нам не було всі ці дні, нас об’єднує прагнення миру та спокою в нашій землі!

НАШ ГРАД