Зареєструй запит до Мінветеранів через чат-бот

Зареєструй запит до Мінветеранів через чат-бот

Віднедавна за допомогою чат-боту є можливість створити та зареєструвати офіційний запит до Міністерства в онлайн-режимі.

Ця функція вже дозволила 124-м громадянам отримати необхідну інформацію в один клік на своєму смартфоні, повідомляє Міністерство у справах ветеранів України

Два місяці тому командою Мінветеранів був запущений новий сервіс оперативної  інформації  чат-бот. За час існування ним вже скористалося 850 користувачів.

Зайшовши у Facebook — messenger та telegram — @minveteraniv_bot Мінветеранів можна 24/7  отримати інформацію про процедуру надання статусів УБД, пільги, програми соціальної, професійної, медичної та психологічної реабілітації та інше питання.

Для цього необхідно обрати розділ, в якому розміщена запитувана інформація, та на яку бот автоматично відповість.

Розділи містять відповіді на найбільш «популярні» запитання, зокрема: як отримати статус УБД, житло чи санаторно-курортне лікування, які пільги мають члени сімей загиблих чи який пакет документів необхідно зібрати для протезування, як відбувається психологічна реабілітація та інші.

Крім того, у випадку, якщо не знайшли інформацію в автоматичному режимі, за допомогою чат-боту користувачі  можуть створити та зареєструвати офіційний запит до Міністерства в онлайн-режимі.

Для цього необхідно лише  достовірно  ввести дані, які запитує бот і сформулювати текст запиту, на який обов’язково прийде відповідь після того, як наш працівник опрацює даний запит.

Увага: обробляються тільки правильно оформленні запити!

Чат-бот є інформаційною системою, в якій обмін повідомленнями здійснюється за принципом «людина» — «комп’ютер», проте яка діє відповідно до ЗУ «Про звернення громадян».

Як правильно створити запит в чаті?

https://www.youtube.com/watch?v=6TXiBA_OtEI

Як користуватися чат-ботом Мінветеранів ? 

https://www.youtube.com/watch?v=wAP7hwz5pQw