Альянс з Польщею – український шлях до ЄС

Альянс з Польщею – український шлях до ЄС

Підтримуючи нашу країну з перших днів війни з росією, Польща продемонструвала світові новий рівень міждержавних взаємин, наголосила Віце-прем’єр-міністр — Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук під час робочого візиту до Польщі.

Відтак, важливою складовою подальшої дороги України до ЄС є економічний та політичний альянс з Польщею, переконана Віце-прем’єр-міністр.

«Ви стали нашими адвокатами під час кандидування до Європейського Союзу. Коли ми просили у світу зброю, ви їхали до Брюсселю, до Вашингтону, до всіх світових столиць – як наші адвокати – і вимагали підтримки для нас і для безпеки усього світу. На усіх найвищих платформах ви говорите про нас, про Україну, не ховаючись. Я переконана, що саме такий геополітичний альянс має в майбутньому шанс!», – наголосила Ірина Верещук.

Вона підкреслила, що Україна дуже розраховує на подальшу невпинну підтримку Польщі.

«Я точно знаю, що ви не стомитесь, не відступите, ми будемо боротися разом, і точно разом переможемо. Наша перемога буде вашою перемогою!», – резюмувала Віце-прем’єр-міністр.

НАШ ГРАД