На Житомирщині «Наш Град» найкраще висвітлив «Децентралізаційний марафон»

На Житомирщині «Наш Град» найкраще висвітлив «Децентралізаційний марафон»

марафон дипломиАсоціація міст України підсумувала результати конкурсу серед регіональних засобів масової інформації на краще висвітлення заходів Всеукраїнської акції «Децентралізаційний марафон». Конкурс проходив у кожній області окремо, і організаторами виступали регіональні відділення Асоціації міст України.

«Конкурс проводився за трьома номінаціями: «Публікація в друкованих або Інтернет ЗМІ», «Телевізійна програма (або серія програм)» та «Радіопрограма (або серія програм)». Від журналістів Житомирщини було прийнято 13 робіт на конкурс і після попереднього відбору до конкурсу допущено 10 матеріалів ЗМІ», — зазначила консультант з комунікацій АМУ Світлана Прокоф’єва.

8 грудня відбулося нагородження переможців конкурсу для регіональних ЗМІ на краще висвітлення заходів Всеукраїнської акції «Децентралізаційний марафон – 2016», якими у Житомирській області стали:

Леніна Бичковська та Олександра Бичковська, позаштатні кореспонденти інформаційного порталу «Наш Град»,

Олена Слободенюк, старший редактор відділу підготовки інформаційних програм радіостанції «Житомирська хвиля»,

Оксана Ковальчук, завідувачка відділу підготовки програм для дітей та юнацтва філії НТКУ «Житомирська регіональна дирекція».

Виконавчий директор Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська вручила переможцям конкурсу дипломи Асоціації міст України та подякувала за підняті у публікаціях та передачах гострі питання, роз’яснення у журналістських матеріалах законодавчих основ та практичних питань, висвітлення «Децентралізаційного марафону» та ходу реформи у Житомирській області.

Переможці Конкурсу, визначені у кожній області, отримають грошові премії та будуть запрошені в Київ на спеціальний захід для регіональних ЗМІ. Щиро вітаємо наших переможниць!

Нагадаємо, що Асоціацією міст України запущена у червні з метою активізації та стимулювання процесу об’єднання і формування спроможних громад. Марафон проходив під гаслом «1000 громад: на старт!» та мав на меті охопити всі регіони України. Протягом півроку у громадах пройшло близько 1000 виїзних заходів, які організовували регіональні відділення Асоціації. Саме для журналістів, які висвітлюватимуть децентралізаційний марафон, оголошено конкурс на краще висвітлення «Спроможні громади – сильна держава». Конкурс проводився у кожній області окремо, організаторами виступали регіональні відділення  Асоціації міст України.

НАШ ГРАД