Привіт із майбутнього!

Привіт із майбутнього!

цили сталого розвитку

Першого січня 2016 року офіційно вступили в силу 17 цілей сталого розвитку (ЦCР), які є частиною Порядку денного в галузі розвитку на період до 2030 року, прийнятого світовими лідерами на історичному Саміті ООН у вересні 2015 року. Термін «сталий розвиток» запровадив прем’єр-міністр Норвегії Гру Харлем Брундланд в звіті «Наше спільне майбутнє» у 1987 році. ЦСР унікальні тим, що закликають до дій всі країни – бідні, багаті і з середнім рівнем доходу – щоб сприяти процвітанню та захисту планети.

«У вересні ми відзначаємо першу річницю з дня прийняття Цілей сталого розвитку на період до 2030 року. Цілі отримали глобальну підтримку. Більш 50 країн закріпили їх у своїй національній порядку денному», — заявив Генеральний секретар ООН.

Цілі сталого розвитку були одноголосно прийняті всіма 193 державами-членами ООН. Світові лідери пообіцяли «покласти край бідності та голоду у всіх їх формах і проявах і домогтися, щоб усі люди могли жити в здоровому навколишньому середовищі і реалізувати свій потенціал в умовах гідності і рівності».

Екологічна тема – одна з пріоритетних. Людство усвідомлює небезпеку скорочення життя на Землі із-за свого впливу на масштаби природокористування, інтенсивність господарювання, забруднення природного середовища. Подивіться уважно на ці фото: гори сміття, прогулянки у протигазі, пташкам ніде поселитись, бо усі дерева зрубані. Ви хочете такого майбутнього?! Подумайте вже сьогодні, що саме ми з вами залишимо своїм нащадкам.

привит з майбутнього
ПРИВІТ ІЗ МАЙБУТНЬОГО

 

 

 

СМИТНИК
СМІТТЯ НАСТУПАЄ

 

 

ДОРОГА
ТАКОЮ МОЖЕ БУТИ ЗВИЧАЙНА ДОРОГА ДОДОМУ

 

 

ПОБАЧЕННЯ
НАВІТЬ ОСВІДЧЕННЯ МОЖУТЬ БУТИ У ПРОТИГАЗІ

 

 

ПТАШКИ
ЗАМІСТЬ ДЕРЕВ ПНІ, ПТАШКАМ НІДЕ БУДЕ ОСЕЛИТИСЬ

 

 

ЛИС ПРИРОДА
РЯТУЙМО ПРИРОДУ, ПОКИ НЕ ПІЗНО

 

Текст та фото Олександри БИЧКОВСЬКОЇ, Олександра БИЧКОВСЬКОГО

НАШ ГРАД