У Новограді-Волинському можна он-лайн записатися до лікаря

У Новограді-Волинському можна он-лайн записатися до лікаря

новоградМешканці Новограда-Волинського маючи доступ до мережі Інтернет, зможуть самостійно, без звернення до реєстратури міськрайТМО, у будь-який зручний час записатись он-лайн на прийом до сімейного лікаря, а також отримати на свій мобільний телефон смс-підтвердження – «електронний талон», або ж пацієнт може отримати електронного листа на свою електронну пошту. Про це повідомляє прес-служба Новоград-Волинської міської ради. Поряд з тим, залишається можливість класичного запису на прийом через реєстратуру з отриманням талону на руки. Оплата смс-підтверджень – «електронних талонів» здійснюватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету. Загалом, «Електронна реєстратура» забезпечить:

– зменшення часу перебування у чергах до реєстратури та належну сучасну організацію свого часу на амбулаторне обслуговування для пацієнтів,

– якісне сучасне планування своєї діяльності лікарем та зменшення неорганізованих черг біля кабінетів прийому,

– постійний моніторинг адміністрацією закладу якості обслуговування працівниками реєстратури телефонних звернень відвідувачів та вчасності їх обслуговування, а також організації прийому лікарями закладу.

„ Завдяки високоякісній роботі цілої команди небайдужих у Новограді-Волинському запрацював сервіс “Електронна реєстратура”, — зазначив депутат міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань економічного розвитку Сергій Хапчук та висловив слова щирої вдячності: Віктору Весельському, Новоград-Волинському міському голові; Костянтину Шнайдеру, депутату міської ради, голові профспілкового комітету міськрай ТМО; Інні Вошко, головному лікарю центру первинної медико-санітарної допомоги міста Новограда-Волинського; Василю Борису, головному лікарю міськрай ТМО; Любомиру Дутчаку, начальнику відділу з питань охорони здоров’я міської ради; Олександру Куценко й Тетяні Дроздюк, активістам “Об’єднання “САМОПОМІЧ” та працівникам галузі охорона здоров’я Михайлу Демчуку, Інні Медведчук, Марині Нестерук, Вікторії Семенько, Ірині Лимарчук. А також окрему вдячність генеральному директору ТОВ “Вітаграма” Дмитру Гику та директору з розвитку Валентину Перції за безкоштовно надане програмне забезпечення, проведені навчальні тренінги, та готовність співпрацювати в майбутньому.

НАШ ГРАД