Як отримати сертифікат на цифрову грамотність «Цифрограм»

Як отримати сертифікат на цифрову грамотність «Цифрограм»

Майже 4000 українців використали в резюме на сайті work.ua проходження освітніх курсів із цифрової грамотності на національному порталі Дія.Цифрова освіта.

Також українці вказують у резюме сертифікат національного тесту на цифрову грамотність для громадян «Цифрограм», повідомляє Міністерство цифрової трансформації України

Цікавий факт — близько 70% шукачів роботи, які вказали у своїх резюме про наявність сертифікату від Дія.Цифрова освіта, додали, що знають англійську мову.

А близько 63% шукачів роботи, які вказали у своїх резюме про наявність сертифікату від Дія.Цифрова освіта, планують працювати у віддаленому форматі.

 «В умовах дистанційної роботи та цифрових трансформацій компаній підвищуються вимоги до рівня володіння цифровими навичками у працівників. Тому під час пошуку роботи у резюме починають вказувати сертифікати про проходження курсів на порталі Дія.Цифрова освіта. Це свідчення того, що людина цікавиться цифровою грамотністю, вдосконалює власні навички та займається саморозвитком», — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

 НАШ ГРАД