Чергове засідання робочої групи по азартних іграх

Чергове засідання робочої групи по азартних іграх

4 листопада під голуванням Міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчінова відбулося чергове засідання робочої групи по азартних іграх, повідомляє Служба Міністра Кабінету Міністрів України.

Під час засідання до складу робочої групи були включені Голова та члени Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Учасники обговорили проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та проведення азартних ігор».

Новообраний Голова Комісії Іван Рудий повідомив, що Комісія вже розпочала свою роботу: оформлені реєстраційні документи, отримана печатка та почалась процедура відкриття розрахункового рахунку у Державній казначейській службі України.

«Постанова врегулює види діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор на території України. Діяльність у цій сфері буде проводитися виключно за наявності у суб’єкта господарювання відповідних передбачених законом ліцензій. Саме Комісія здійснюватиме видачу таких ліцензій і розробить ліцензійні умови для кожного виду діяльності з урахуванням особливостей різних сфер. Ліцензійні умови з’являться найближчим часом у відкритому доступі для публічного обговорення, після чого будуть винесені на затвердження Урядом», — розповів Олег Немчінов.

Окрім того, проектом постанови пропонується встановити вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з організації та проведення азартних ігор. А також визначити вичерпний перелік вимог, обов’язкових для виконання під час провадження зазначеної діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор.