Про незаконних відвідувачів АР Крим можна слідкувати на сайті

Про незаконних відвідувачів АР Крим можна слідкувати на сайті

крым ласт гнездо кримУ Державній прикордонній службі України проводиться послідовна робота щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які в порушення «Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї» незаконно відвідували  тимчасово окуповану територію АР Крим. Про це повідомили у прес-службі відомства. З цією метою на офіційному веб-сайті відомства створено та введено в дію інформаційний блок «СТОП-ЛИСТ», який дозволяє громадянам на добровільних засадах інформувати правоохоронців про осіб, які незаконно потрапили до ТОТ АР Крим.

Отримана інформація використовуватиметься як додаткова у ході здійснення прикордонного контролю та прийняття правового рішення. Нагадаємо, що на підставі ст. 204-2 КУпАП (Порушення порядку в’їзду/виїзду на/з ТОТУ) та ст. 13 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» іноземці, які порушили порядок в’їзду на ТОТ АР Крим або виїзду з неї, притягуються до адміністративної відповідальності та їм забороняється в’їзд в Україну строком на 3 роки.

Про вимоги законодавства України, яке регламентує порядок відвідування ТОТ АР Крим можна ознайомитися на сайті Державної прикордонної служби України за посиланням.

НАШ ГРАД