Принц Гаррі і Меган Маркл пропонують роботу  

Принц Гаррі і Меган Маркл пропонують роботу  

Принц Гаррі та Меган Маркл

В Кенсингтонському палаці оголосили про вакансію, про що опублікували офіційне звернення. Як з’ясувалося, Принц Гаррі і його наречена Меган Маркл шукають «асистента з комунікацій». Якщо кандидат задовольнить усі вимоги пари, то він чи вона житиме в Кенсингтонському палаці! Майбутній менеджер з піару повинен вільно володіти англійською, розумітися у соцмережах. То му що прямими обов’язками буде оновлювати сторінки у Facebook та Instagram зіркової пари, писати прес-релізи, а також стежити за публікаціями в пресі, де згадуються імена Принца Гаррі та Меган Маркл.

Про майбутню роботу сказано так: «Приєднавшись до команди, ви будете надавати підтримку колегам з проактивними і реактивними видами комунікацій. А також організовуватимете висвітлення заходів у палаці, урочистих церемоній, надавати інформаційну підтримку заходам, що відбулися поза палацом». Житиме асистент з комунікацій у палаці, а при потребі разом подорожувати з парою по усьому світу.



Весілля принца Гаррі і Меган Маркл заплановано на 19 травня 2018 року в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку в графстві Беркшир. Але піар менеджеру вже в квітні потрібно приступити до роботи. Перший контракт триватиме 12 місяців.

Подати заявку можна на LinkedIn. До речі, конкурентам з Росії доступ закритий. Зате резюме українців та українок у палаці чекають з нетерпінням.

НАШ ГРАД