Оновлення чат-боту #ДійПротиНасильства

Оновлення чат-боту #ДійПротиНасильства

Міністерство внутрішніх справ у співпраці з Міністерством у справах ветеранів випустило оновлення чат-боту #ДійПротиНасильства. Це вже третє оновлення чат-боту, і тепер в ньому доступна інформація про територіальні органи Міністерства у справах ветеранів для тих, хто цього потребує, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України

«Ми постійно наголошуємо на тому, що для ефективної протидії домашньому насильству ми повинні консолідувати свої зусилля, тому що тема домашнього насильства, з урахуванням викликів, які постають сьогодні перед суспільством, набуває все більших масштабів актуальності. Раніше в чат-боті з’явилася інформація про можливі онлайн-інструменти отримання безоплатної правової допомоги, потім, з оновленням, додалась інформація про адреси соціальних служб. Тепер для тих, хто цього потребує, доступні адреси територіальних органів Міністерства у справах ветеранів», — зазначила заступник Міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко.

Разом з тим, чат-бот у Телеграм Міністерства у справах ветеранів має тепер посилання на чат-бот #ДійПротиНасильства.

Для того, щоб завжди мати чат-бот #ДійПротиНасильства під рукою, просто переходь за наступними посиланнями в зручний для тебе месенджер:

Телеграмhttps://t.me/police_helpbot

Вайберhttps://tinyurl.com/y8rgatt9

Нагадаємо, чат-бот #ДійПротиНасильства був створений більше півроку тому. МВС постійно випускає оновлення чат-боту. Його користувачі можуть отримувати інформацію щодо контактів служб допомоги на регіональному рівні: соціальних служб та територіальних підрозділів Національної поліції України. А в розділі «Заходи впливу на кривдника» є інформація про те, що таке терміновий заборонний та обмежувальний приписи.