«Нова пошта» доставлятиме посилки з китайських інтернет-магазинів за два тижні

«Нова пошта» доставлятиме посилки з китайських інтернет-магазинів за два тижні

посилка пошта«Нова пошта» представляє послугу експрес-доставки з Китаю в Україну, розроблену у співпраці з найбільшим китайським логістичним оператором SF Express, про це повідомили у прес-службі. Тепер українським покупцям доступна доставка товарів з найбільших китайських онлайн-магазинів*, включаючи Ali Express, в будь-яку точку України.

Офіційному старту послуги передував тестовий період, протягом якого «Нова пошта» фіксувала відгуки і допрацьовувала механізм сервісу. Завдяки цьому тільки в листопаді 2016 року компанія успішно доставила українцям понад півмільйона посилок з Китаю.

Доставка здійснюється за рахунок відправника (продавця). Скористатися нею можуть клієнти, які вибирають безкоштовну доставку SF Express і SF eParcel серед інших опцій при оформленні замовлення. При цьому вони отримують такі переваги:

— трекінг всіх категорій посилок на всіх етапах доставки

Після оформлення замовлення, наприклад, на Ali Express клієнт отримує трекінг-номер посилки (наприклад, 990000000000, 610000000000, RS000000003EE, SF000000000000NPI). По ньому її переміщення можна відстежити трьома способами: з «Особистого кабінету» на сайті магазина, на сайті SF Express (вікно Відстеження поштових відправлень) або на сайті «Нова пошта» https://novaposhta.ua/international_delivery/about (вікно «Відстежити по світу»). Цей номер діє до тих пір, поки посилка знаходиться на території Китаю.

Після прибуття в Україну і обробки компанією «Нова пошта» посилці присвоюється український трекінг-номер. Відстеження за ним також доступне на сайті novaposhta.ua (вікно «Відстежити по Україні»).

прискорені терміни доставки (при середньоринковому терміні доставки з Китаю в 21-30 днів «Нова пошта» забезпечує доставку вдвічі швидше. Це стало можливим завдяки укладенню прямої угоди і повній технологічній IT інтеграції з SF Express)

відсутність прихованих платежів (вибираючи безкоштовну доставку SF Express або SF eParcel в опціях магазину, клієнт отримує оплачений відправником сервіс доставки і по території Китаю, і на останній милі по Україні)

зручність (мережа компанії нараховує понад 2200 відділень для видачі/прийому посилок)

клієнтський сервіс («Нова пошта» — єдина на ринку доставки компанія, в якій працює окрема команда кол-центру з метою з’ясувати оптимальний для клієнтів канал доставки — адреса або відділення)

На прикладі ланцюжок доставки виглядає так: SF Express відповідає за прийом посилок зі складу інтернет-магазину в Китаї, їх обробку, експортне митне оформлення та авіаперевезення до України, де за прийом і доставку одержувачу відповідає «Нова пошта». При цьому вибір інтернет-магазином компанії-перевізника, в даному випадку SF Express, ґрунтується на його рейтингу і показниках швидкості доставки.

Згідно з чинним законодавством, після прибуття в Україну всі вантажі проходять вхідний контроль інспекторами Митної служби. «Нова пошта» повністю контролює вантаж і відповідає за його збереження з моменту прийому в аеропорту Бориспіль до доставки одержувачу.

У планах компанії — завоювати лідерські позиції в Україні за обсягами імпорту e-commerce посилок з Китаю і вже в 2017 році перевезти звідти в Україну понад 2 млн відправлень.

«Нова пошта» рекомендує клієнтам використовувати офіційні канали зв’язку для з’ясування статусу посилок з Китаю: форма зворотного зв’язку (https://novaposhta.ua/contact) і чат в «Особистому кабінеті» на сайті novaposhta.ua, офіційна сторінка компанії в Facebook, sms на номер 4404* з номером ЕН, контакт-центр (0-800-500-609).

Детально про сервіс доставки з Китаю читайте за посиланням:
https://novaposhta.ua/international_delivery/delivery_from_china

*Серед інших інтернет-магазинів – Gearbest, Sammydress, Everbuying139shopping.com, BanggoodJD.com, LightintheBox, DHGate

НАШ ГРАД