На Харківщині діє Центр допомоги учасникам АТО

На Харківщині діє Центр допомоги учасникам АТО

бійціУстанова координуватиме вирішення питань, пов’язаних із лікуванням, реабілітацією та соціальною адаптацією учасників антитерористичної операції. Центр працює на базі збірного пункту Харківського обласного військкомату, повідомляє Міноборони.

— Відкриття такого центру допомоги є частиною системи роботи, спрямованої на допомогу жителям Харківщини, учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей, — пояснив заступник голови ХОДА Михайло Черняк. — Цей центр, безумовно, буде потрібний. Він працюватиме як комунікатор, який дасть змогу швидше й простіше розв’язувати всі проблемні питання, що виникають в учасників АТО.

У центрі працюватимуть координатори з питань медичної допомоги та соціальної адаптації, юридичної, соціальної допомоги й роботи з волонтерами. Серед завдань центру також збір та обробка інформації щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції та їхніх сімей; координація взаємодії з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, установами та організаціями, які забезпечують вирішення проблемних питань демобілізованих учасників АТО, а також забезпечують моніторинг стану вирішення проблемних питань.

Прийом громадян здійснюється  за адресою м. Харків, вул.Коцарська, 56 (вхід з вул.Коцарської).

Центр працює з 8-00 до 17-00 вівторок четвер.

Контактні телефони: 050-499-53-39 та  067-577-07-31

НАШ ГРАД