Надія Савченко виходить з голодування за допомою дитячого харчування

Надія Савченко виходить з голодування за допомою дитячого харчування

Стан здоров’я полоненої української льотчиці Надії Савченко стабільний, вона зможе вийти з голодування без особливої шкоди для організму, запевняє прес-служба МОЗу. Ті реакції, що спостерігались, припинилися. Вони мали місце через те, що Надія активно виходила з голодування. На сьогоднішній день стан її задовільний, скарг вона не має. Те харчування, яке вона отримує, відкореговане, дози розписані по днях.

Українські лікарі внесли корективи у призначення російських колег, а останні обіцяли дотримуватися відкоригованої тактики лікування. До української медкомісії Надію Савченко оглядали медики з Німеччини. Члени української медкомісії повідомили, що зараз Надія Савченко споживає бульйон, дитяче харчування і певні продукти, які може перетравити організм.

«Голодування надає велике навантаження на організм, ми спостерігали у Надії нормальний психічний і більш-менш задовільний фізичний стан, але вона, безумовно, потребує моральної підтримки», — сказала завідуюча кафедрою неврології Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця Лариса Соколова.

НАШ ГРАД