Кліп «You Can Be» присвячений паралімпійцям

Кліп «You Can Be» присвячений паралімпійцям

24 травня відбулася презентація унікального кліпу на пісню «You Can Be» Стаса Шурінса, створеного у співпраці з Національним паралімпійським комітетом України (Broadcast Media Center) та Міжнародним паралімпійським комітетом, повідомляє Міністерство молоді та спорту України

Розпочинаючи захід, заступник Міністра молоді та спорту Микола Даневич нагадав, що вже історично в Україні героям дякують віршами, піснями тощо. «Думаю, кліп Стаса — це людська подяка нашим героям: спортсменам паралімпійцям і дефлімпійцям», — зауважив Микола Даневич.

Заступник Міністра звернув увагу на те, що українські спортсмени сьогодні знаходяться серед еліти світового паралімпійського та дефлімпійського руху.

Президент Національного паралімпійського комітету України, Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич наголосив: «Цей проект дійсно унікальний. Адже творчий здобуток повністю присвячено паралімпійцям».

Валерій Сушкевич подякував автору та виконавцю за глибоке розуміння та розкриття, за те, що побачив і почув цю тему.

«Це досягнення української гуманітарної реалізації, поєднання спорту і творчості, музики і спорту, вокалу і ряду спортивних досягнень, спортивних доль і спортивних реалізацій українців в світовому спорті», — зазначив президент Національного паралімпійського комітету України.

Йшлося і про підготовку національної паралімпійської збірної України до Паралімпіади-2020 у Токіо, і організацію урочистої церемонії проводів збірної.

Переможець «Фабрики зірок-3», фіналіст The Voice Of Germany Стас Шурінс розповів, як виникла ідея пісні та кліпу.

«У кожного в житті бувають складні хвилини. Але те, що роблять ці люди — неймовірно, це надихає, дає зрозуміти: зберись — усе можливо!» — наголосив Стас Шурінс.

За словами автора та виконавця, пісня мотиваційна, хочеться вірити, здатна допомогти людям. Демонструє яскравий приклад того, як потрібно боротися за життя, відстоювати себе, перемагати.

На презентації поставали питання подальших спільних планів артиста і Паралімпійського комітету.

Почесними гостями презентації стали паралімпійці, які знялися в кліпі у Стаса Шурінса, а також представники національної паралімпійської збірної команди з плавання, зірки паралімпійського спорту, багаторазові чемпіони та призери Паралімпійських ігор, чемпіонатів і кубків Європи та світу.

НАШ ГРАД