Керівники Нацгвардії продали два бойові вертольоти

Керівники Нацгвардії продали два бойові вертольоти

геікоптер Mi-24PГоловною військовою прокуратурою спільно із Службою безпеки України проведено вивчення законності відчуження військового майна.

«Розпочато кримінальне провадження за фактом реалізації службовими особами Національної гвардії України та підприємством-експортером двох бойових вертольотів Мі-24Р із озброєнням за заниженими цінами. З’ясовано, що службові особи Національної гвардії України та підприємства-експортера підробили акти приймання-передачі зазначеної авіаційної техніки з метою приховування її військового призначення. Діями службових осіб Національної гвардії України та підприємства-експортера, яке залучалося до здійснення продажу вертольотів Мі-24Р за кордон, державі спричинено збитки на суму майже 5 млн грн», — повідомили НАШ ГРАД  у Генпрокуратурі

Проведення досудового розслідування доручено військовій прокуратурі Центрального регіону України.

Прес-служба національної гвардії наголошує, що даний факт мав місце в часи існування внутрішніх військ під командуванням Станіслава Шуляка, який нині знаходиться в розшуку. Командування Національної гвардії України до даного факту ніякого відношення не має.

НАШ ГРАД