До Дня Збройних Сил буде нагороджено 1100 військовослужбовців в АТО

До Дня Збройних Сил буде нагороджено 1100 військовослужбовців в АТО

бійціПеребуваючи з робочою поїздкою в районі проведення АТО Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак нагородив командира однієї з бригад, військовослужбовці якої виконують бойові завдання на Луганщині, відзнакою Міністерства оборони України “Вогнепальна зброя” – 9-мм пістолетом АПС.

Також глава оборонного відомства вручив нагороди командиру бригадної артилерійської групи та командиру десантно-штурмового батальйону, повідомили в Міноборони.

“Дякую Вам за героїзм та зразкову службу, за те, що Ви робите щодня, захищаючи нашу країну”, – сказав генерал армії України Степан Полторак.

Окрім цього рішенням Міністра оборони України були нагороджені понад 200 військовослужбовців із різних підрозділів Збройних Сил України, які несуть службу у районі проведення АТО.

До Дня Збройних Сил України, який традиційно святкується 6 грудня, будуть нагороджені відомчими відзнаками близько 1100 військовослужбовців ЗС України, які виконують завдання в районі проведення АТО.

Про таке рішення повідомив Міністр оборони України Степан Полторак, перебуваючи з робочою поїздкою в районі проведення АТО.

Окрім цього рішенням Міністра оборони України були нагороджені понад 200 військовослужбовців із різних підрозділів Збройних Сил України, які несуть службу у районі проведення АТО.

  НАШ ГРАД