Долучайтесь до Інтернет військ!

Долучайтесь до Інтернет військ!

У перші тижні повномасштабного нападу світові ЗМІ випускали понад 500 тисяч публікацій на тему війни в Україні. На сьогодні увага міжнародних ЗМІ та читачів до російської агресії знижується, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики України

“Україна має залишатись у фокусі світових ЗМІ. У досягненні цієї мети дуже допомагають учасники Інтернет військ України. Вони з перших днів війни роблять важливий внесок у наближення нашої перемоги — розповідають про реальні події в Україні, протидіють пропаганді рф. Тож прошу всіх доєднатися до лав Інтернет військ та допомагати нашій країні на інформаційному фронті”, — зазначила заступник Міністра культури та інформаційної політики Анастасія Бондар під час брифінгу 15 червня.

Наразі щодня волонтери боронять інформаційний фронт у всіх соціальних мережах: звертаються до урядів та інфлюенсерів, спростовують фейки, просять зброю у міжнародних партнерів, ініціюють петиції, спонукають уряди вводити ембарго на російську нафту, а бізнеси — покинути ринок рф.

НАШ ГРАД