Створено онлайн-школу для підприємців

Створено онлайн-школу для підприємців

Міністерство цифрової трансформації України у партнерстві з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), що входить до Групи Світового банку (World Bank Group), запустили Національну онлайн-школу для підприємців на платформі Дія.Бізнес (https://business.diia.gov.ua/school), повідомляє Міністерство цифрової трансформації України

Навчання в Національній онлайн-школі для підприємців відбувається у форматі освітніх серіалів. У рамках кожного навчального серіалу потенційні та чинні підприємці зможуть подивитися серії, пройти тестування, отримати додаткові корисні матеріали, пройти фінальний тест та отримати сертифікат про завершення курсу.

Також передбачається формат змішаного навчання. Частина навчання відбуватиметься онлайн, а частина — офлайн, на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Навчання безкоштовне для кожного.

Перший освітній серіал в Національній онлайн-школі для підприємців — «10 кроків для початку власної справи» — розроблений за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Незабаром в онлайн-школі з’являться нові серіали. Зокрема, за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC), члена Групи Світового банку (World Bank Group), наступний освітній серіал, який з’явиться на платформі Дія.Бізнес —  «Фінансова грамотність для підприємців».

Чотирирічний проект IFC «Фінансова інклюзія задля економічного зростання в Україні» реалізується у партнерстві з Державним секретаріатом з економічних справ Швейцарії (SECO) та Фондом ефективного врядування Великої Британії (GGF).

 НАШ ГРАД